Bugun...

Yılmaz Çetinkaya
2- Sn. Mehmet Uzuner Bey'in Dikkatine:‏
Tarih: 06-08-2014 11:13:00 Güncelleme: 07-08-2014 20:07:00


 2-  Sn. Mehmet Uzuner Bey'in Dikkatine:‏  

Sn.Mehmet Uzuner Bey,

İkibinli yılların ortalarında ilk alternatif sigorta çalışmasını Sigortacı Canel 

Başer Bey 0 (532) 262 35 91 ile yapmıştı İNTURSAB üyeleri. 

O zaman bu çalışma duyurulmuş ve yanılmıyorsam katılan 12 acenta olmuştu. Bunu da hatırlıyorum. İlk defa duymanız O yıllardaki konumunuzdan kaynaklanıyor olabilir yoksa duyurma eksikliğinden değil? 

Ayrıca bu faaliyetlere TÜRSAB şiddetle muhalefet etmiş ve sert tepki göstermişti. Yanılmıyorsam İNTURSAB aleyhine açtıkları dava hala devam ediyor. Bu alanda faaliyet gösterip bu ilk öncüleri zikretmemek, banim gibi İNTURSAB üyesi bir acenta çalışanını bile rahatsız eder. 

Ayrıca sizin faaliyetlerinize TÜRSAB ın tepki göstermeyip sadece bilgilendirme duyurusu ile yetinmesini de şüphe uyandırırıcı bulduğumu samimiyetle yazmalıyım. Oysa İNTURSAB gibi tecrübeli, samimi bir çatı var ve faaliyetlerine de devam ediyorken, yeni bir oluşum niyetiyle yola çıkanlar, Onlarla en azından fikir teatisinde bulunması gerekmez miydi? Güç birliği yapmak demiyorum sadece istişare ve fikir alış verişinden bahsediyorum. 

Gerek geçmişteki duruş ve tavırlarınız ve gerekse ehli ile yeterli irtibat ve istişare eksikliğiniz, size şüphe ile bakılmasının arka plânını oluşturduğunu söylersem, bilmem haddimi aşmış olur muyum? Üstelik İNTURSAB Başkanı A.Ziya Hoca ve siz, yanılmıyorsam ikiniz de Trabzon'lusunuz. Öyle değil mi? 

Selâm ve başarı dileklerimi tekrarlıyorum.

Kâzım Alkaya

 

Hursad Başkanı Tarafından cevap yazısını aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Hursad Başkanın Yazımıza Cevabı -2

 

Yazının diğer bölümlerini alttaki yazılarda bulabilirsiniz.



Bu yazı 14160 defa okunmuştur.

YORUMLAR



YAZARIN DİĞER YAZILARI