Bugun...

Yılmaz Çetinkaya
1- Sn. Mehmet Uzuner Bey'in Dikkatine:‏ (İnanç Turları Platform Paylaşımı)
Tarih: 06-08-2014 11:14:00 Güncelleme: 06-08-2014 18:04:00


1- Sn. Mehmet Uzuner Bey'in Dikkatine:
HUDER Kuruluşu ve faaliyetleri ile ilgili tartışmaları sadece izlemekle yetinenlerdenim. Yazdığınız yanlış ve eksik bilgileri düzeltmek bana düşmez. Çünkü ben bir acenta çalışanıyım. Ancak bariz bir haksızlığı da uyarıp düzelttirmeden içim rahat etmeyecek:
1-Bugün Umre acentaları kendi adına Hac yapabiliyorsa bununla ilgili çalışmaların öncülüğünü İNTURSAB yaptığını kim inkâr edebilir. Sessiz, mütevazı bir şekilde çalışmaları sonucu, bugün sektör rahat nefes alabiliyor.
2-Hac Hediyeliklerine ilk defa Onlar alternatif üretti ve oluşmuş tekeli kırdılar. Bunu insaf sahibi herkes bilir ve kabül eder. 
3-İlk alternatif sigorta çalışması yine Onlar tarafından yaptırıldı ve uygulandı. Sigorta fiyatları onlar sayesinde düştüğünü bilmeyen var mı? Onların üyeleri bu tavırlarını halâ sürdürüyor fakat kimseye de hava atmıyorlar. İNTURSAB başkası adına da konuşup duyuru yayınlamaz.
İNTURSAB kurulalı 10 seneyi geçti. Şimdi bütün bu ilkleri siz yapmış gibi göstermeniz doğru ve insafla bağdaşır bir yaklaşım mı?  İnsaf sahiplerinin dikkatine arzediyorum. Selâm ve başarı dileklerimle, 
Kâzım Alkaya


Bu yazı 12903 defa okunmuştur.

YORUMLAR



YAZARIN DİĞER YAZILARI