Bugun...
Kutlu Yolculuk Mekke ve Medine Rehberi
Tarih: 02-08-2014 16:15:00 Güncelleme: 04-08-2014 11:45:00 + -


Yeni çıkan kitapları sitemizde yayınlamaya devam ediyoruz. Nesil Yayınlarından çıkan Murat Erkol'un kitabı raflarda ve internet sitelerinde yerini aldı.

Kutlu Yolculuk Mekke ve Medine Rehberi

Kâinatın kalbinin attığı kutsal mekânlar... Her mü'minin hasretiyle yanıp tutuştuğu saadet diyarları... Rahmet ve mağfiretin coşup taştığı mukaddes beldeler... "Lebbeyk Allahümme lebbeyk" sedalarıyla koşulacak yerler...Kâbe-i Muazzama, Mescid-i Nebevî, Uhud Dağı, Cennetü'l-Bakî, Cebel-i Nur, Cebel-i Sevr ve daha nice mekân...

Her biri kutlu Nebî'nin (s.a.v.) ayak izlerini taşıyor. Hazırlıksız gidilmemeli elbette oralara... Bilmeden gezilmemeli, değeri anlaşılmadan adım atılmamalı; ibadetler daha bir şuurlu yapılmalı.Bu eser, kutlu yolculuğa çıkmak isteyen her mü'mine rehberlik etme sevdası taşıyor. Kitapta belli bir sırayla Medine-i Münevvere ve Mekke-i Müker- reme'deki ziyaret ve ibadet yerleri tanıtılıyor; ardından "Umre ve hac nasıl yapılır, hangi mekânda nasıl hareket edilir, hangi ibadetler yapılır, hangi dualar okunur?" ve bu kutlu yolculuğa dair pek çok detay anlatılıyor.

KİTABIN ÜNYESİ

Yaza: Murat Erkol
Yayınevi: Nesil
Barkod         :   9 786051 313658
Ebad             :   12 x19.5 cm.
Sayfa Sayısı :   175
Özellikler     :   Book Paper, Karton Kapak.
Baskı            :   Ocak - 2013
Tür             :   Gezi




Bu haber 2489 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberler HABERLERİ